Bert Vanheuverzwijn

Restauranthouder - Sanseveria
Bert Vanheuverzwijn

BERT, 27 JAAR, BIJNA 4 JAAR ZELFSTANDIGE IN HOOFDBEROEP

 

BESCHRIJF UW VAK / BEROEP ALS ZELFSTANDIGE 

In een eigenhandig uitgewerkt vintageconcept serveer ik sinds 1 mei 2014 in Brugge ontbijt, lunch en brunch.

Vergeet het klassieke ontbijt, ik zette een concept neer waarbij de Amerikaanse bagels centraal staan. Naast bagels bereiden wij quiches, salades en desserten. Alles is huisbereid, uniek en eigen aan het concept.

Deze lijn trok ik door in een tweede zaak en in een B&B in Oostende.

HOE ZAG UW LOOPBAAN ER UIT VOOR UW START ALS ZELFSTANDIGE?

Werken, werken en werken. 

Naast mijn studies in de hotelschool Stella Matutina in Michelbeke en mijn studies hotelmanagement in Brussel probeerde ik ervaring op te doen in de horeca. 
Op mijn zestiende was ik tijdens de weekends de jongste zaalmedewerker in het Hof van Cleve. Gedurende de week werkte ik, naast mijn studies, in Amadeus in Brussel.

Verder heb ik ervaring in cateringbedrijven, sterrenrestaurant Hertog Jan, horeca in Nederland en Frankrijk en diverse restaurants.
 

WAARUIT HAALT U IN UW BEROEP HET MEEST VOLDOENING?

De return van klanten, de glimlach, het uiten van mijn creativiteit en de kansen die ik kreeg door de Belgische economie.

CONTACT

sanseveria.be
facebook.com/sanseveriabagelsalon
instagram.com/sanseveria_official
Tripadvisor Brugge
Tripadvisor Oostende
Yelp Brugge